Výprodej plovoucích podlah

Zima je ideálním obdobím na interiérové práce. Využijte ke konci kalendářního roku výprodeje plovoucích podlah! Získáte starší, nicméně velmi atraktivní modely za skvělé ceny. A máte-li firmu, jistě vám přijde vhod odpočet DPH a navýšení nákladů.

Pokládka plovoucí podlahy je zvládnutelná i svépomocí, například s použitím internetových videonávodů.  Materiál pořídíte jednoduše online. V detailu vybrané podlahy zadáte požadovaný rozměr místností a vyjde vám celková cena plovoucí podlahy.

3 tipy na cenově výhodné plovoucí laminátové podlahy

  • Parador Click´in – 399 Kč za m² s DPH. Oblíbené dekory: dub, buk, javor, švestka. Tato laminátová podlaha je vhodná do bytů i do středně zatížených komerčních prostorů. Lze ji položit i na podlahové vytápění. Instalaci podlahy usnadňuje zámkový systém lamel. Podlaha i spáry jsou naimpregnovány.
  • Classen Impression 4V – 483 Kč za m² s DPH. Oblíbené dekory: dub grenada, dub bilbao, dub marbella a další odstíny dubů. Německá značka Classen zaručuje vysokou kvalitu za rozumnou cenu. Podlahy lze opět spojit s podlahovým vytápěním.
  • Egger Classic 32 tl. 8 mm – 408 Kč za m² s DPH. Oblíbené dekory: dub belfort tmavý, akácie, dub severský hnědý. Podlaha je velmi odolná vůči otěru, obrusu i ohni. Nedrží se na ní nečistoty, je nenáročná na úklid. Doporučuje se do bytů, domů nebo kanceláří se středním provozem. Kolekce nabízí širokou škálou dekorů, z nichž si vybere opravdu každý.