Plovoucí podlaha z OBI

OBI patří mezi nejoblíbenější hobbymarkety v ČR. Má hustou síť prodejen a provozuje i přehledné webové stránky. Aktuální nabídka obsahující akční ceny je dostupná v tištěné i elektronické formě. 

Pokud vás zajímá například plovoucí podlaha z OBI, otevřete web obi.cz, na němž se vám zobrazí nejbližší prodejna. Relevantní je kategorie Laminátové podlahy. Nabídku plovoucích podlah zde můžete filtrovat podle značky, základní barvy, vzhledu, užitkové třídy, tvaru hran, kročejové izolace, tloušťky, barevného odstínu (světlý, střední, tmavý) a dále podle vzhledu dřeva či dlažby. Třídění je dle oblíbenosti a ceny (vzestupně, nebo sestupně).

OBI versus e-shop

U vybrané plovoucí podlahy zadáte požadované množství v m² a stisknete tlačítko Rezervovat a vyzvednout v mé prodejně. Například OBI Laminátová podlaha Comfort Mustang Slate Antik břidlice stojí 455,77 Kč/m² včetně DPH. Na pokrytí plochy 20 m² potřebujete 8 balíků za celkovou cenu 9192 Kč. Může se stát, že ve vaší spádové prodejně nebude na skladě dostatečné množství – systém vám pak nabídne jinou pobočku (co nejbližší).

Podobně postupujete i při nákupu plovoucí podlahy v e-shopu, ale s tím rozdílem, že nemusíte nikam jezdit, materiál vám přijde až domů, do firmy či na stavbu (u zboží nad 29 000 Kč bezplatně). OBI sice také zajišťuje dopravu zdarma (u zboží nad 10 000 Kč), ale v omezené míře. Pro OBI prodejny Praha-Roztyly a Praha-Štěrboholy platí doprava zdarma do maximální hmotnosti 1000 kg v okruhu do 10 km od prodejny, jinde v ČR do maximální hmotnosti 1000 kg v okruhu do 5 km od prodejny.